Bli en JobTestPrep Affiliate

Trenger du hjelp? Ta kontakt med oss!

Meldingen din ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen om noen minutter.

JobTestPrep

JobTestPrep har hjulpet mangfoldige kandidater til å forbedre prøveprestasjonen med våre tilpassede PrepPacks™, eller forberedelsespakker. I de siste 25 årene har vi vært blant de største leverandørene av ansettelses- og psykometriske testøvingsressurser i USA.


Hvorfor bli en JobTestPrep-partner? 

Du kan tjene opptil 50% i provisjon hos oss.

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som gjør oss til den mest populære tjenesten som tilbyr arbeidstestforberedelser i bransjen. Vårt dedikerte affiliate-team vil samarbeide med deg for å markedsføre våre ressurser til kundene dine, og maksimere din provisjon.

Vi bruker banebrytende sporingsprogramvare for å gi brukerne dine et 45-dagers vindu til å handle

Hva vi tilbyr: 

  • Provisjon på ALLE kjøp gjort som resultat fra en lenke på din nettside, ikke bare produktet du lenker til.
  • Insentiv-programmer for høyt daglig trafikkvolum.
  • Dedikert kontoadministrering for å hjelpe deg med å få det meste ut av ditt affiliate-program.
  • Uavhengige provisjonsoppdateringer i reel tid.
  • Månedlige utbetalinger og rapporter med prestasjonsanalyse og tips til å optimalisere suksessen.
  • Opptil 50% provisjon for hvert kjøp som kommer fra dine nettsider.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer det? 

Når du blir med som affiliate, får du en unik tilknyttet konto der vi kan spore salgene du genererer. På slutten av hver måned regner vi sammen provisjonene dine og sender deg betalingen. Vi genererer også en salgs- og resultatrapporter som hjelper deg med å maksimere resultatene dine.

Må jeg betale for å bli med? 

Nei, penger vil alltid gå bare en vei. Fra oss til deg.

Trenger jeg en nettside for å bli med? 

Ja. Vi tilbyr forberedelsestjenester på nett, så det er nødvendig at du har et nettsted for å sende kundene til oss. For å bli en affiliate må du ha et nettsted som vi kan spore salg fra, og betale deg.

Hvem er min målgruppe?

Nettstedets målgruppe bør være arbeidssøkere (studenter, erfarne arbeidsgivere, militær/politiet eller andre karrierer som kan innebære psykometrisk testing). Men hvis du føler at du har en relevant nettside, kontakt oss for å diskutere partnerskapsmuligheter.

Vil dette skade SEO for nettsiden min?            

Vi unngår altfor salgsfremmende reklame som kan skade nettstedet ditt, og du vil ha full kontroll over alt som går på nettstedet ditt. Mange tilknyttede selskaper vi jobber med har opplevd positive SEO-fordeler gjennom salgsfremmende arbeid som vi gjør.

Kan jeg promotere JobTestPrep på mer enn ett nettsted?

Ja. Dess mer jo bedre! Jo flere lenker du legger inn, jo flere sjanser har du til å dra nytte av brukerne med våre produkter, og tjene ekstra provisjon.

Hvordan sporer dere salg fra mitt nettsted?

Vi oppretter en konto for deg med vårt affiliate sporingsprogramvare, og du får uavhengig tilgang på din konto når som helst for å holde deg oppdatert på referanser og salg.

Hvordan får jeg oversikt over min provisjon?

Vi lager en konto for deg på vår tilknyttede sporingsprogramvare, og du kan når som helst få tilgang til kontoen din for å få oversikt over henvisninger og salg.

Hvordan får jeg betalt?

For mindre volum foretrekker vi å bruke PayPal. Hvis du gjør et stort antall salg, er vi glade for å imøtekomme andre preferanser.

Hva om jeg bor utenfor Norge?

Så lenge nettstedet ditt er relevant for vårt felt, er vi glade for å samarbeide med deg. Mange av våre kunder er basert utenfor Norge.


Bli med nå 

Fyll ut skjemaet øverst på siden, så vil noen fra vårt affiliate-program ta kontakt med deg snarlig.

;
Finner du ikke det du lette etter?
?