Bli partner og tjen på hvert salg

Driver din bedrift eller nettside med rekruttering eller psykometrisk testing? Har du et bredt utvalg av nettsider som kan tilby et bredt utvalg av produkter? Bli med på vårt offisielle affiliateprogram og tjen opptil 50% på hvert salg.

JobTestPrep

JobTestPrep har hjulpet mangfoldige kandidater til å forbedre prøveprestasjonen med våre tilpassede PrepPacks™, eller forberedelsespakker. I de siste 32 årene har vi vært blant de største leverandørene av ansettelses- og psykometriske testøvingsressurser i verden.

Med våre unike og skreddersydde PrepPacks™, som består av øvelsestester, guider og video tutorials, har vi allerede hjulpet rundt en million jobbslkere med sine forberedelser til evne- og personlighetstester. 

Bli med i vår partnerprogram og ta del i denne store suksessen!

Hvorfor bli partner med JobTestPrep?

Vi tilbyr de beste produktene for forberedelse av egnethetstester som er tilgjengelige i dag, og vi betaler sjenerøse provisjoner.

Du drar nytte av vårt brede spekter av produkter og tjenester, som gjør oss til den mest populære tjenesteleverandøren for forberedelse til egnethetsprøver.

Vårt dedikerte tilknyttede programteam vil samarbeide med deg for å markedsføre produktene våre til kundene dine og maksimere provisjonene dine.

Vi bruker et toppmoderne programvare for å gi kundene dine en 45-dagers vindu til å foreta et kjøp.

Dette tilbyr vi:

  • Provisjoner for hvert kjøp gjort som et resultat av en lenke fra nettstedet ditt (ikke provisjon kun for å klikke på en lenke).
  • Bidra til å øke trafikken til nettstedet ditt.
  • Månedlige betalinger og rapporter med resultatanalyse og tips for optimalisering av suksess.
  • Engasjert støtte for våre programpartnere gjennom direkte kontaktpersoner.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å bli med i vårt partnerprogram umiddelbart, vennligst ta kontakt på epost: avihug@jobtestprep.com.