PAPI 3 Test – Forbered deg til Cubiks personlighetstest - JobTestPrep

Forbered deg til PAPI-testen på nett med JobTestPreps ressurser. Vår øvingstest, studieguide og detaljerte poengrapporter vil hjelpe deg på veien til suksess.

PAPI 3

Personality and Preference Inventory (PAPI 3) er en av Cubiks ferdighetstester, og anses som bransjens ledende personlighetsevaluering. Den evaluerer kandidaten eller den ansattes personlighet og foretrukne arbeidsmetoder. I tillegg hjelper den arbeidsgivere med. Identifisere, velge ut og utvikle hvilken type ansatte et selskap trenger.

PAPI 3 er tilgjengelig i en rekke språk og formater. To spesifikke test-typer er lederrolle-testen og salgsstilling-testen. PAPI kan brukes til alle typer intervju og samtaler.

HVEM BRUKER PAPI-TESTER? 

 

Selskap 

Stilling 

Alicat Scientific 

Visepresident ingeniør 

Avire 

Elektronisk ingeniør 

Bayer 

Vitenskapelig trener 

biochem fluidics 

Key Account Manager 

CMG HOLDINGS SDN BHD 

Programvare-utvikler 

Danske Bank 

Seniorkonsulent 

Ernst & Young - EY 

Juniorkonsulent 

Google 

Produktleder 

Meyn 

Salgsleder 

Peak Scientific 

Felt-ingeniør 

PriceWaterhouseCoopers - PWC 

HR 

SIPRI 

PA til direktør 

UPL 

HR 

PAPI Personlighetstrekk

The PAPI 3 måler 22 jobbpersonlighets-dimensjoner, som er delt opp i syv nøkkelområder knyttet til de Fem Store.

Disse nøkkelområdene, som så deles opp i ulike jobbdimensjoner, kan deles inn i ulike seksjoner, som vist under:

Engasjement 

Innvirkning og drift 

Organisasjon og struktur 

Samspill 

Arbeids-momentum 

Fatning 

Har behov for å være støttende oppad 

Har behov for å oppnå 

Har behov for å fullføre en oppgave 

Har behov for å relatere nært til individer 

Har behov for å være direkte 

Følelsesmessig tilbakeholdenhet 

Arbeidsfokus 

Har behov for å påvirke 

Har behov for regler og retningslinjer 

Sosial harmoni 

Arbeidstempo 

Optimisme 

 - 

Lederrolle 

Har fokus på detaljer 

Har behov for å tilhøre i grupper 

Enkelt å ta avgjørelser 

Kjernefatning 

 - 

Har behov for å bli lagt merke til 

Planlegger 

 - 

 - 

 - 

 - 

- 

Har behov for å være organisert 

 - 

 - 

 - 

Hva vår Cubiks PAPI PrepPacks™ inneholder

JobTestPrep's Cubiks PAPI test på nett PrepPacks™ består av en komplett PAPI-lignende test og tre studieguider, som sikrer at du er helt forberedt og forstår materialet for hånden.

Vår PAPI teori-studieguide forklarer PAPI-skalaene, formatet og utseendet til PAPI-emnene, samt nøkkeltrekkene til PAPI Behov og Roller-skalaene.

Professionals Profiles-studieguiden forklarer detaljert jobbstillingen og rollen du er best egnet for, basert på dine personlighetstest-resultater. For å finne ut av dette må du først ta PAPI-testen, og deretter sammenligne dine PAPI-resultater med Professionals Profiles-studieguidetrekkene. Derfra vil du kunne se hva din rapport (tekk) bør ligne for ulike yrker.

Motivation and Culture Fit-studieguiden er en bonus-studieguide som beskriver og forklarer din kompatibilitet og preferanser mot en jobbstilling og organisasjon, basert på dine personlighetstest- resultater.

Sikre din suksess på PAPI-testen med JobTestPreps PrepPack™.

Forbered deg til Cubiks PAPI Personlighetstest

Ved å ære om og gjøre deg kjent med resonneringen og teorien til en personlighetstest, fjerner du overraskelses-elementet. Du får også innsikt i de ulike måtene do kan fremheve dine beste trekk og din kompatibilitet til en ønsket stilling.

Vår PAPI-lignende personlighets-øvelsestest tilbyr en grundig innsikt i hvordan testen fungerer - teori, mulige fallgruver og tips til suksess. Vi tilbyr profesjonell forberedelse for å hjelpe deg med å nå ditt maksimale potensiale i evalueringen. PAPI-evaluering PrepPack™ består av en komplett PAPI-lignende personlighetstest og tre omfattende studieguider på hvordan du kan forberede deg til PAPI-testen og hvordan du tolker resultatene til din PAPI-lignende øvingstest. Disse materialene gir deg en forståelse av hvilke trekk arbeidsgivere ser etter, og selvfølgelig hvilke trekk søkere bør unngå. Begynn med å forberede deg på suksess i dag.

Dersom du ikke har funnet det du er på jakt etter, ta en titt på vår samling av personlighetstester og / eller eksempelspørsmål til personlighetstester.

Testleverandørene og andre varemerker som er nevnt på denne siden, eies av deres respektive varemerkeeiere. Ingen av varemerkeeierne er tilknyttet JobTestPrep eller dette nettstedet. JobTestPrep tilbyr forberedelsesmateriale for arbeidspsykologiske tester. Alt forberedelsesmateriale leveres på engelsk.