Forbered deg på tester i Thomas GIA stil

Har du blitt bedt om å ta en Thomas GIA-test som en del av din jobbsøknad? Lær hvordan Thomas GIA-tester evaluerer generell intelligens fremfor mer avanserte subjektspesifikke egenskaper. Få forberedelsesmateriale slik at du blir klar for dine tester.

  • Thomas GIA-testinformasjon og tabell over selskap
  • Eksempelspørsmål og svar til generell intelligensevaluering (GIA)
  • Forbered deg med materiale av høy kvalitet for å sikre at du er helt klar
Thomas GIA PrepPack™
  • Thomas International liknende GIA-tester
  • Øvingstester i numerisk resonnering
  • Øvingstester i språkforståelse
  • Tester i deduktive fullføringsevner

Testene er mobilvennlige og tilgjengelige døgnet rundt!

Alle øvelsesmaterialer er på engelsk

Pris
Hei! Jeg er her for å hjelpe deg med å bestå din rekrutteringstest. Ta gjerne kontakt for veiledning eller spørsmål vedrørende testen.

Thomas ferdighetstester

Thomas International tilbyr to sett av ferdighetstesting. Thomas psykometriske test (GIA / TST) består av fem ulike generelle intelligens-evalueringer ment til å forutse din respons til opplæring i den nye jobben. Thomas Skills er en omfattende PrepPack™ som dekker over 100 ulike temaer, inkludert språkforståelse og egenskaper i numerisk resonnering. JobTestPrep tilbyr en profesjonell GIA-lignende øvingspakke på engelsk med komplette tester og ytterligere øvingsmateriale.

Thomas PPA-test

Personal Profile Analysis (PPA) er en åtte-minutters personlighets-evaluering. Den gir arbeidsgivere innsikt i din motivasjon, kommunikasjonsstil, ytelse under press også videre. Å gjøre deg kjent med personlighetstester vil hjelpe deg med å forstå hvilke aspekter av deg selv som bør fremheves, samt hvordan gjøre det ordentlig. Les mer om Thomas International PPA-lignende test, og lær hvordan øving med JobTestPrep kan forbedre din prestasjon.

Thomas TEIQue

Thomas Trait Emotional Intelligence Questionnaire (TEIQue) måler din egenskap til å gjenkjenne og kontrollere dine følelser, så vel som å hanskes med andre personers følelser. Spørreskjemaet inkluderer påstander vedrørende ditt ansvar i ulike situasjoner, og din oppgave er å rangere i hvilken grad hvor enig eller uenig du er i hver påstand. Dette spørreskjemaet tar vanligvis rundt 20-25 minutter å gjennomføre.

Ettersom emosjonell intelligens er viktig for selvbevissthet og tilpassingsdyktighet, er det et meget viktig trekk hos alle arbeidsplasser, og spesielt for ledere. Dette spørreskjemaet viser dine kommunikasjons-egenskaper, dine forhold-behandlingsegenskaper og måten du håndterer stress, konflikter og andre utfordringer som kan oppstå i et arbeidsmiljø. Dermed benyttes Thomas TEIQue til å identifisere kandidater som kan vokse i alle situasjoner, samt identifisere personer som er egnet for lederstillinger.

Thomas evalueringssentere

I tillegg til selskapets ulike ferdighet- og personlighetstester, har Thomas International en rekke evalueringsdager og sentre. Disse brukes under ansettelsesprosessen så vel som opplæring på arbeidsplassen. Hver evaluering vurderer ulike aspekter av deg som en ansatt:

  • Thomas Teams og Thomas Diagnostics – Denne evalueringen vurderer hvor godt en spesifikk gruppe av mennesker jobber sammen som et team.
  • Thomas PAC – Denne evalueringen gir en mer spesifikk, personlig vurdering av dine talenter, nøkkeloppførsel og ferdigheter som en ansatt. Dens mål er å identifisere områder som må styrkes, folk med leder-egenskaper osv.
  • Thomas SaMb – Dette er et kurs for selvbevissthet og justering av oppførsel. Den er ment for å forbedre måten ansatte kommuniserer med hverandre og tilpasser seg ulike situasjoner i arbeidsmiljøet.

Thomas generell intelligensevaluering (GIA)

Nedenfor kan du se noen gratis Thomas GIA-eksempelspørsmål for å få et inntrykk av spørsmålene i en Thomas generell intelligensevaluering. Mesteparten av den generelle intelligensevalueringen er grunnleggende logiske spørsmål som må løses med en abstrakt tankegang. Se Thomas GIA-eksemplene nedenfor og prøv å løse dem før du leser forklaringen. Husk at dette er en meget grunnleggende introduksjon og det er anbefalt at du prøver deg på pdf-filene funnet på denne siden og melder deg inn hos JobTestPrep for omfattende Thomas-testforberedelser i høy kvalitet.

Forbered deg på Thomas International

Det er hard konkurranse for de fleste stillinger, og det er viktig å forberede deg for å sikre din suksess. Forbered deg med JobTestPreps omfattende øvingspakker og slå konkurrentene, så du kan få jobben du ønsker. Vår Thomas International GIA-test PrepPacks™ er tilgjengelig, begynn øvingen i dag.