Forbered deg på Thomas International-lignende psykometriske tester - JobTestPrep

Thomas ferdighetstester

Thomas International tilbyr to sett av ferdighetstesting. Thomas psykometriske test (GIA / TST) består av fem ulike generelle intelligens-evalueringer ment til å forutse din respons til opplæring i den nye jobben. Thomas Skills er en omfattende PrepPack™ som dekker over 100 ulike temaer, inkludert språkforståelse og egenskaper i numerisk resonnering. JobTestPrep tilbyr en profesjonell GIA-lignende øvingspakke på engelsk med komplette tester og ytterligere øvingsmateriale.

Thomas PPA-test

Personal Profile Analysis (PPA) er en åtte-minutters personlighets-evaluering. Den gir arbeidsgivere innsikt i din motivasjon, kommunikasjonsstil, ytelse under press også videre. Å gjøre deg kjent med personlighetstester vil hjelpe deg med å forstå hvilke aspekter av deg selv som bør fremheves, samt hvordan gjøre det ordentlig. Les mer om Thomas International PPA-lignende test, og lær hvordan øving med JobTestPrep kan forbedre din prestasjon.

Thomas TEIQue

Thomas Trait Emotional Intelligence Questionnaire (TEIQue) måler din egenskap til å gjenkjenne og kontrollere dine følelser, så vel som å hanskes med andre personers følelser. Spørreskjemaet inkluderer påstander vedrørende ditt ansvar i ulike situasjoner, og din oppgave er å rangere i hvilken grad hvor enig eller uenig du er i hver påstand. Dette spørreskjemaet tar vanligvis rundt 20-25 minutter å gjennomføre.

Ettersom emosjonell intelligens er viktig for selvbevissthet og tilpassingsdyktighet, er det et meget viktig trekk hos alle arbeidsplasser, og spesielt for ledere. Dette spørreskjemaet viser dine kommunikasjons-egenskaper, dine forhold-behandlingsegenskaper og måten du håndterer stress, konflikter og andre utfordringer som kan oppstå i et arbeidsmiljø. Dermed benyttes Thomas TEIQue til å identifisere kandidater som kan vokse i alle situasjoner, samt identifisere personer som er egnet for lederstillinger.

Thomas evalueringssentere

I tillegg til selskapets ulike ferdighet- og personlighetstester, har Thomas International en rekke evalueringsdager og sentre. Disse brukes under ansettelsesprosessen så vel som opplæring på arbeidsplassen. Hver evaluering vurderer ulike aspekter av deg som en ansatt:

  • Thomas Teams og Thomas Diagnostics – Denne evalueringen vurderer hvor godt en spesifikk gruppe av mennesker jobber sammen som et team.
  • Thomas PAC – Denne evalueringen gir en mer spesifikk, personlig vurdering av dine talenter, nøkkeloppførsel og ferdigheter som en ansatt. Dens mål er å identifisere områder som må styrkes, folk med leder-egenskaper osv.
  • Thomas SaMb – Dette er et kurs for selvbevissthet og justering av oppførsel. Den er ment for å forbedre måten ansatte kommuniserer med hverandre og tilpasser seg ulike situasjoner i arbeidsmiljøet.

Thomas generell intelligensevaluering (GIA)

Nedenfor kan du se noen gratis Thomas GIA-eksempelspørsmål for å få et inntrykk av spørsmålene i en Thomas generell intelligensevaluering. Mesteparten av den generelle intelligensevalueringen er grunnleggende logiske spørsmål som må løses med en abstrakt tankegang. Se Thomas GIA-eksemplene nedenfor og prøv å løse dem før du leser forklaringen. Husk at dette er en meget grunnleggende introduksjon og det er anbefalt at du prøver deg på pdf-filene funnet på denne siden og melder deg inn hos JobTestPrep for omfattende Thomas-testforberedelser i høy kvalitet.

Forbered deg på Thomas International

Det er hard konkurranse for de fleste stillinger, og det er viktig å forberede deg for å sikre din suksess. Forbered deg med JobTestPreps omfattende øvingspakker og slå konkurrentene, så du kan få jobben du ønsker. Vår Thomas International GIA-test PrepPacks™ er tilgjengelig, begynn øvingen i dag.

Testleverandørene og andre varemerker som er nevnt på denne siden, eies av deres respektive varemerkeeiere. Ingen av varemerkeeierne er tilknyttet JobTestPrep eller dette nettstedet. JobTestPrep tilbyr forberedelsesmateriale for arbeidspsykologiske tester. Alt forberedelsesmateriale leveres på engelsk.