Refusjons- og byttevilkår for JobTestPrep

JobTestPreps refusjons- og byttevilkår

Hos JobTestPrep verdsetter vi våre kunder, og din tilfredshet er vår øverste prioritet. Vi er sikre på at vårt vel-preparerte forberedelsesmateriale og PrepPacks™ vil dekke dine behov i dine forberedelser. Dersom du ikke er helt fornøyd med ditt kjøp, er vi her for å hjelpe deg.


JobTestPreps garanti om pengene tilbake

Vilkårene og betingelsene for denne garantien om pengene tilbake gjelder kun individuelle kunder.

Hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp, vennligst kontakt oss og oppgi en grunn til din misfornøyelse. Vi tilbyr refusjoner innen 5 virkedager i de følgende situasjonene:

1.Du brukte materialene våre i samsvar med våre instrukser og tok den ekte prøven. Du fant et avvik mellom vår testmateriale og de ekte materialene.

Eksempel 1: Hvis det var et stort avvik mellom våre tester og den ekte prøven, vil du få full refusjon (100%). Det kan for eksempel inkludere et annet tema (verbal i stedet for numerisk), ekstremt store forskjeller i vansklighetsgrad, eller et forskjellig format eller stil (offline vs. online, prøve vs. spillifisering).

Eksempel 2: Hvis det var delvis match mellom våre materialer og den ekte prøven, vil du motta delvis refusjon (mellom 30%-80%), avhengig av din sak. Vi forbeholder oss retten til å avgjøre summen etter å ha lært detaljene om hver enkelt sak.

2. En teknisk feil på vår side forhindret din tilgang på kontoen din.

3. Produktet ble ikke brukt i det hele tatt.

Vennligst vær oppmerksom på at våre prøver er øvelsesprøver og er dermed ikke helt de samme som den ekte prøven du skal ta. Våre spørsmål er laget for å gjenspeile spørsmålene du vil få, men de er allikevel ikke ekte prøvespørsmål fra dine arbeidsprøver. Vi forsøker å simulere den ekte prøven så mye som mulig uten å krenke opphavsretten.

Vi er et respektabelt selskap og ønsker å jobbe med hver enkelt kunde for å sikre en rettferdig opplevelse. Som en forretning som selger immaterielle produkter er vi utsatt for høy risiko for misbruk. Vi ser derfor etter en rimelig måte å drive businessen vår slik at begge sider er fornøyde.

Vær forberedt på testen - registrer deg hos JobTestPrep.