Om oss - JobTestPrep - JobTestPrep

Eksperter i forberedelser til rekrutteringstester

Slik begynte det

JobTestPrep ble opprettet i 1992 og hadde som mål å tilby jobbsøkere de riktige verktøyene for å forberede seg til jobbintervjuer og evnetester. Siden første dag har vi arbeidet hardt for å finne en skreddersydd løsning for alle stillinger. JobTestPrep har over årene klart å hjelpe jobbsøkere over hele verden, inkludert i Norge.

David Meshulam - adm dir JobTestPrep

Vår grunder og administrerende direktør, David Meshulam, har fått sin mastergrad i psykologi på Auburn universitet i Alabama. David har med sin lange erfaring skapt revolusjonerende endringer når det gjelder forberedelser til arbeidspsykologiske tester. 

Testene som utvikles hos JobTestPrep gjenspeiler Davids ekspertise i beslutningstaking under stressende forhold. De skal lære jobbsøkere å roe ned angst og nervøsitet før en test, slik at de kan besvare spørsmålene i løpet av sekunder.


Målet vårt

For å kunne hjelpe jobbsøkere på mest mulig vis, har JobTestPrep utført en omfattende undersøkelse av de mest benyttede metodene og vurderingene innenfor arbeidspsykologisk testing. Etterhvert som teamet vårt begynte å forstå bedre hvordan selskaper verden rundt tester kandidater, kunne vi begynne å utvikle øvelsestester som simulerer de ekte testene så mye som mulig.

For å oppnå målet vårt har vi samlet de beste utviklerne, produktsjefene og markedsførerne til å sikre at vi kan tilby en lang rekke produkter som vil gjøre kundene fornøyde og øke sjansene deres i  å lykkes med jobbsøkingen.


Slik foregår arbeidet vårt

Første steg

Prosessen for å lage en øvelsestest som gjenspeiler de testene som brukes i rekruttering av kandidater begynner med vårt team av produktsjefer. Deres jobb er uten tvil intensiv og involverer dybderesearch av hvordan evalueringen og formatet på testene ser ut. Basert på denne informasjonen kan vi begynne å formulere oppgavene i testene. Målet til produktsjefene er å finne en struktur som testene skal utvikles etter.

Andre steg

Her tar vårt team av utviklere all informasjonen og research som grunnlag for å utvikle øvelsestestene. Dette teamet består av individer som har oppnådd erfaring, ekspertise, utdanning, kreativitet og mental kapasitet til å håndtere denne jobben. Våre ulike typer PrepPacks™ skal være tilpasset en lang rekke stillinger som jobbsøkere er kandidater for. Vi tar for oss de store testleverandørene, evnetester og generiske tester for å yte en best mulig service.

Tredje steg

Etter at produktsjefene og utviklerne har utført deres arbeid, er det på tide å sørge for at de som trenger øvelsestestene får dem. Nå tar markedsførerne over. Deres rolle er å vise frem produktene fra sine beste sider, samt analysere brukervaner for å kunne sørge for at våre PrepPacks­™ alltid er oppdaterte og nyttige.

Fjerde steg

Til slutt har vi vår døgnåpne kundeservice avdeling som alltid tilbyr hjelp, støtte og veiledning til kunder. Det er deres jobb å sørge for at hver kunde får den beste verdien ut av produktene og at alle problemer håndteres på profesjonelt og raskt vis. Bortsett fra kvalitetssikring, tilbyr teamet verdifull informasjon til andre avdelinger slik at alle kan oppnå sine mål.

Fordelen med JobTestPrep
Skreddersydde tester etter jobbnivå, yrke, leverandør og arbeidsgiver
Tilgang til tidsbestemte tester, analyserte resultater og den tilliten som trengs for å lykkes
Øv når som helst, hvor som helst, fra hvilken som helst enhet
En læringsverktøyskasse som går utover tester
Løsningstips
Uslåelig kundeservice, klar til å hjelpe deg døgnet rundt
526 924
personer som har forberedt seg med JobTestPrep
16 372
oppgaver
562
skreddersydde PrepPacks™
Våre tips
Hvis du vet hvilken type spørsmål du vil få på jobbprøven, vil sjansene for å bestå være mye høyere.
Øv så mye du kan på tidsbegrensede tester slik at du blir raskere til å svare på alle spørsmålene.
Få med deg de detaljerte forklaringene på svarene - de hjelper deg med å forstå logikken bak spørsmålene.
Kontakt oss

Spørsmål

Dersom du har spørsmål, forslag eller bekymringer, hører vi gjerne fra deg. Vennligst besøk JobTestPreps brukerstøtte-senter

Teknisk støtte 

Her er en samling av de mest stilte spørsmålene på engelsk. Dersom du har flere spørsmål, vennligst kontakt kundestøtte

Forespørsler fra bedrifter

Har du tanker om hvordan vi kan jobbe sammen? Send oss en e-post her.

Presseforespørsler

Dersom du jobber for pressen og ønsker å komme i kontakt med oss, vennligst ta kontakt her.