Vi er JobTestPrep

David Meshulam

Vår grunder og administrerende direktør, David Meshulam, har fått sin mastergrad i psykologi på Auburn universitet i Alabama. David har med sin lange erfaring skapt revolusjonerende endringer når det gjelder forberedelser til arbeidspsykologiske tester. 

Testene som utvikles hos JobTestPrep gjenspeiler Davids ekspertise i beslutningstaking under stressende forhold. De skal lære jobbsøkere å roe ned angst og nervøsitet før en test, slik at de kan besvare spørsmålene i løpet av sekunder.

Slik begynte det

JobTestPrep ble opprettet i 1992 og hadde som mål å tilby jobbsøkere de riktige verktøyene for å forberede seg til jobbintervjuer og evnetester. Siden første dag har vi arbeidet hardt for å finne en skreddersydd løsning for alle stillinger. JobTestPrep har over årene klart å hjelpe jobbsøkere over hele verden, inkludert i Norge.

Målet vårt

For å kunne hjelpe jobbsøkere på mest mulig vis, har JobTestPrep utført en omfattende undersøkelse av de mest benyttede metodene og vurderingene innenfor arbeidspsykologisk testing. Etterhvert som teamet vårt begynte å forstå bedre hvordan selskaper verden rundt tester kandidater, kunne vi begynne å utvikle øvelsestester som simulerer de ekte testene så mye som mulig.

For å oppnå målet vårt har vi samlet de beste utviklerne, produktsjefene og markedsførerne til å sikre at vi kan tilby en lang rekke produkter som vil gjøre kundene fornøyde og øke sjansene deres i  å lykkes med jobbsøkingen.

Slik foregår arbeidet vårt

Første steg

Prosessen for å lage en øvelsestest som gjenspeiler de testene som brukes i rekruttering av kandidater begynner med vårt team av produktsjefer. Deres jobb er uten tvil intensiv og involverer dybderesearch av hvordan evalueringen og formatet på testene ser ut. Basert på denne informasjonen kan vi begynne å formulere oppgavene i testene. Målet til produktsjefene er å finne en struktur som testene skal utvikles etter.

Andre steg

Her tar vårt team av utviklere all informasjonen og research som grunnlag for å utvikle øvelsestestene. Dette teamet består av individer som har oppnådd erfaring, ekspertise, utdanning, kreativitet og mental kapasitet til å håndtere denne jobben. Våre ulike typer PrepPacks™ skal være tilpasset en lang rekke stillinger som jobbsøkere er kandidater for. Vi tar for oss de store testleverandørene, evnetester og generiske tester for å yte en best mulig service.

Tredje steg

Etter at produktsjefene og utviklerne har utført deres arbeid, er det på tide å sørge for at de som trenger øvelsestestene får dem. Nå tar markedsførerne over. Deres rolle er å vise frem produktene fra sine beste sider, samt analysere brukervaner for å kunne sørge for at våre PrepPacks­™ alltid er oppdaterte og nyttige.

Fjerde steg

Til slutt har vi vår døgnåpne kundeservice avdeling som alltid tilbyr hjelp, støtte og veiledning til kunder. Det er deres jobb å sørge for at hver kunde får den beste verdien ut av produktene og at alle problemer håndteres på profesjonelt og raskt vis. Bortsett fra kvalitetssikring, tilbyr teamet verdifull informasjon til andre avdelinger slik at alle kan oppnå sine mål.