Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Velkommen til www.jobtestprep.no, den offisielle nettsiden til JobTestPrep. Som brukt i disse vilkårene, refererer begrepet "nettsted" til nettstedet som ligger på www.jobtestprep.com, samt tjenester på nett som inkluderer, men ikke er begrenset til, våre nyhetsbrev, arkiver, premium nett-innhold og diskusjonsfora på nett. JobTestPrep kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for noe tredjeparts nettsted som nettstedet lenker til.

Du godtar at din bruk av nettstedet er underlagt følgende vilkår og betingelser. Disse vilkårene kan endres når som helst; Datoen for de siste endringene eller revisjonene vises på denne siden. Din fortsatte tilgang til nettstedet vil utgjøre din aksept av eventuelle endringer eller revisjoner av avtalen. Hvis du ikke godtar vilkårene, vennligst ikke bruk dette nettstedet.

Materialet som er tilgjengelig på denne nettsiden er levert av JobTestPrep som en betalt eller gratis tjeneste til deg for din ikke-kommersielle, personlige bruk på grunnlag av slik det er tilgjengelig. Det kan bare benyttes av deg for informasjon. Du erkjenner at du bruker nettstedet på egen risiko. JobTestPrep påtar seg intet ansvar for feil eller utelatelser i dette materialet.

JobTestPrep forplikter seg ikke til å oppdatere informasjonen. JobTestPrep uttrykkelig frasier seg enhver form for representasjon eller garanti, eksplisitt eller underforstått, vedrørende JobTestPrep-nettsiden. Dette inkluderer, uten begrensning, nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten til tekst, grafikk, koblinger, produkter og tjenester, samt andre elementer som er tilgjengelige fra eller via nettstedet.

Videre garanterer JobTestPrep ikke at nettsiden vil være uavbrutt, feilfri eller fri for virus eller andre skadelige komponenter. Ingen råd eller informasjon gitt av JobTestPrep eller noen annen part på nettstedet vil skape noen garanti eller ansvar.

JobTestPrep garanterer ikke eller gir noen uttalelser om bruken eller resultatene av bruken av materialene på nettsiden med hensyn til deres korrekthet, nøyaktighet, aktualitet, pålitelighet osv. Under ingen omstendigheter skal JobTestPrep eller et av dets datterselskaper, tilknyttede selskaper, og deres respektive partnere, offiserer, direktører, ansatte eller agenter holdes ansvarlige for eventuelle skader, enten direkte, tilfeldige, indirekte, spesielle eller følgeskader. Dette inkluderer, uten begrensning, tapte inntekter eller tapt fortjeneste som oppstår fra eller i forbindelse med din bruk, avhengighet eller innsamling av informasjonen på nettstedet.

JobTestPrep planlegger periodisk nedetid for vedlikehold og andre formål. Uplanlagte brudd kan også forekomme. JobTestPrep skal ikke være ansvarlig for den resulterende utilgjengeligheten av nettstedet eller for tap av data eller transaksjoner forårsaket av planlagte eller uplanlagte systembrudd, samt for eventuelle brudd av webhost-leverandører eller internettinfrastrukturen og nettverket som er utenfor nettstedet.

Vær oppmerksom på at bruk av en forbrukerkonto for forretningsformål er forbudt. For bedriftsregnskap, vennligst kontakt vår kundeservice.


Ansvarsfraskrivelse

Tilbakemeldingen og opplæringen som tilbys av JobTestPrep inneholder informasjon som kan brukes til å forberede seg på testing i ansettelsesperioden. Rapporten din ble generert av resultatene av et spørreskjema som ble besvart av deg, og gjenspeiler svarene dine. Det må tas hensyn til subjektiv karakter av spørreskjemabaserte karakterer i tolkningen av disse dataene. Denne rapporten er generert elektronisk. JobTestPrep kan ikke ta ansvar for konsekvensene av bruken av denne rapporten, og dette inkluderer ansvar for alt slags innhold. JobTestPrep påtar seg intet ansvar for senere bruk, opplysning, lagring og sikkerhet av denne rapporten eller informasjonen i den når rapporten er levert.


JobTestPreps garanti om pengene tilbake

Vilkårene og betingelsene for denne garantien om pengene tilbake gjelder kun individuelle kunder.

Hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp, vennligst kontakt oss og oppgi en grunn til din misfornøyelse. Vi tilbyr refusjoner innen 5 virkedager i de følgende situasjonene:

1.Du brukte materialene våre i samsvar med våre instrukser og tok den ekte prøven. Du fant et avvik mellom vår testmateriale og de ekte materialene.

Eksempel 1: Hvis det var et stort avvik mellom våre tester og den ekte prøven, vil du få full refusjon (100%). Det kan for eksempel inkludere et annet tema (verbal i stedet for numerisk), ekstremt store forskjeller i vansklighetsgrad, eller et forskjellig format eller stil (offline vs. online, prøve vs. spillifisering).

Eksempel 2: Hvis det var delvis match mellom våre materialer og den ekte prøven, vil du motta delvis refusjon (mellom 30%-80%), avhengig av din sak. Vi forbeholder oss retten til å avgjøre summen etter å ha lært detaljene om hver enkelt sak.

2. En teknisk feil på vår side forhindret din tilgang på kontoen din.

3. Produktet ble ikke brukt i det hele tatt.

Vennligst vær oppmerksom på at våre prøver er øvelsesprøver og er dermed ikke helt de samme som den ekte prøven du skal ta. Våre spørsmål er laget for å gjenspeile spørsmålene du vil få, men de er allikevel ikke ekte prøvespørsmål fra dine arbeidsprøver. Vi forsøker å simulere den ekte prøven så mye som mulig uten å krenke opphavsretten.

Vi er et respektabelt selskap og ønsker å jobbe med hver enkelt kunde for å sikre en rettferdig opplevelse. Som en forretning som selger immaterielle produkter er vi utsatt for høy risiko for misbruk. Vi ser derfor etter en rimelig måte å drive businessen vår slik at begge sider er fornøyde.


Om oss

Selskapets navn og registreringsnummer: NOAM Institute LTD, 514288711
Kontaktinfo: c.serv@jobtestprep.com 

Vær forberedt på testen - registrer deg hos JobTestPrep.