Skal du ta en Talent Q-test? Forbered deg med oss og gjør det sterkt på prøven. - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Talent Q

Talent Q er et stadig mer populært evalueringsselskap, og er en del av Korn Ferry Hay Group. Deres tester benyttes av Astra Zeneca, BT, Carlsberg, Citi, RBS, Royal Mail, Volkswagen og mange flere.

Denne siden forklarer hvordan JobTestPrep kan hjelpe deg med å forberede deg til Talent Qs Elements ferdighetstester, den psykometriske testserien brukt for utvelging og rekruttering.

Talent Qs ferdighetstester skiller seg fra andre vanlige psykometriske tester når det kommer til konsept, testformat og spørsmålstyper. En av hovedforskjellene er at testene kan tilpasses. Dette betyr at avhengig av om du besvarer et spørsmål rett eller galt, gir systemet deg et nytt spørsmål av enten vanskeligere eller lettere grad helt til ditt egnede vanskelighetsnivå er funnet. Denne ferdighets- og ytelsesbaserte testmetoden lar testene være relativt kortere (maksimalt 16 spørsmål per Element), ettersom kandidater kun besvarer spørsmål tilpasset sitt vanskelighetsnivå.

Det faktum at testene tilpasses, påvirker ikke kandidatene på noen måte. Det er fortsatt ventet at de skal besvare spørsmålene rett. Denne metoden bare gir Talent Q en måte å forkorte evalueringsprosessen. Det er anbefalt å øve til disse testene, da det vil hjelpe deg med å gjøre deg kjent med testen, strukturen og de beste strategiene for vellykket gjennomføring.

Talent Q Elements

The Talent Q Elements-serien er en samling av tre ulike tester, numeriske, verbale og logiske. Disse testene kan administreres samles eller deles opp, avhengig av stilling og rolle. Talent Q Elements-testene benyttes i ansettelsesprosessen til mellomledere, ledere og andre høyere stillinger. Hver test har mellom 12 og 15 ulike spørsmål som varierer i vanskelighetsgrad.

Talent Q Aspects og Abilities

Talent Q Aspects og Abilities-seriene er sett med tre ulike tester, verbale, numeriske og kontroll, som vanligvis administreres på nett. Hver av Aspects / Ability-testene tar mellom fem og ti minutter å gjennomføre, som gjør dem raske og enkle å bruke for arbeidsgivere. Talent Q Aspects inneholder også en personlighetstest kjent som Styles.

Styles er et personlighets- og kompetanse-basert spørreskjema. Det benytter 16 ulike karaktertrekk for å evaluere kandidater. I denne testen presenteres du for en serie ulike påstander, og du må rangere hvor godt de matcher din personlighet på en fem punkts skala fra helt usant til meget sant. Resultatene benyttes til å evaluere kandidatens personlighet i henhold til jobbsøknaden, og fungerer som en guide for et kommende intervju.

Talent Q Dimensions

Dimensions klarer i sitt personlighets-spørreskjema på nett i løpet av den 25-minutters tidsrammen å nøyaktig måle søkerens personlighet på tvers av flere ulike felt. Disse ulike feltene er Mennesker og forhold, Oppgaver og prosjekter, og Drifter og følelser. Du blir gitt en påstand, som for eksempel «Hvor mye stemmer hver påstand nedenfor i forhold til din oppførsel på arbeidsplassen?». Deretter blir du gitt 4 påstander du må rangere på en skala med 5 alternativer. Det er 160 av disse påstandene, som alle relaterer til ulike oppførselstakter.

Øv deg til Talent Q-tester med JobTestPrep

JobTestPrep er den eneste nettsiden som tilbyr øvingsresurser som ligner Talent Qs evalueringer. Vi har jobbet hardt for å utvikle tester som etterligner de ulike vanskelighetsnivåene og spørsmålstypene som benyttes i Talent Qs evalueringer.

Som med alle psykometriske tester, kan det. Øving på en Talent Q-test kan hjelpe deg med å oppnå ferdighetene som trengs for å forstå den underliggende logikken bak disse testene. Du vil også bli kjent, med triksene som er bygget inn i disse testene. Jomer du øver, jo mer blir du kjent med de ulike spørsmålstypene det er sannsynlig at du vil møte på i Talent Q-tester.

Testbedriftene og andre varemerker som er nevnt på denne siden, eies av deres respektive varemerkeeiere. Ingen av varemerkeeierne er tilknyttet JobTestPrep eller dette nettstedet. JobTestPrep tilbyr forberedelsesmateriale for arbeidspsykologiske tester. Alt forberedelsesmateriale leveres på engelsk.
Trenger du hjelp spørsmålstegn
minimere lukk
Trenger du hjelp spørsmålstegn
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Meldingen din ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen om noen minutter.