You are logged in as customer LOG OUT

Prakashs suksesshistorie 

Prakash hadde bygd opp en vellykket karriere innen IT, men da en mulighet åpnet seg for en statlig rolle som IT-leder, bestemte Prakash seg for å ta steget fra offentlig til privat sektor. Statsstillinger innebærer vanligvis bedre lønninger og fordeler, og Prakash håpet et slikt steg ville fremme hans karriere.

Som med mange arbeidsplasser i offentlig sektor, ble Prakash forventet å ta og overføre en rekke psykometriske tester. Forståelig nok var han bekymret for vanskelighetsgraden ved denne delen av søknadsprosessen. Heldigvis ledet et raskt søk på nettet etter "psykometrisk test forberedelse" ham til JobTestPrep.

Han kjøpte en PrepPack™ og ble ekstremt fornøyd med resultatet sitt.

"Jeg må si at [pakken] var veldig nyttig," påpeker han. "Jeg dedikerte minst 14-15 timer på nettet og øvde på testene. Kvaliteten på JobTestPreps materiale og begrunnelsen for alle svarene var avgjørende for å hjelpe meg å forstå emnet og oppdatere meg på innholdet i testen .”

Og på testdagen ble Prakash positivt overrasket over å oppdage at JobTestPreps materiale matchet direkte med hans faktiske psykometriske prøver.

«Øvingsspørsmålene var den perfekte forberedelsen til regjeringens opptaksprøve», bemerker han.

I tillegg understreker Prakash at hans poeng på øvingstestene var så nøyaktige at de matchet perfekt med poengsummen han fikk på selve eksamenen.

«Øvingstestene hjalp meg virkelig med å forberede med, og begrunnelsen og resultatene var en nøyaktig refleksjon av hva mine resultater var på selve prøven».

Selv om Prakash kanskje beholdt samme yrke, bare med overgang fra privat til offentlig sektor, understreker han at JobTestPrep hjalp ham med å ta et framsteg i karrieren.

«Jeg var meget fornøyd med JobTestPrep», bemerker han. «Jeg fikk en stor fordel, og jeg ønsker at andre skal oppleve samme fordel».

Trenger du hjelp
lukk
Trenger du hjelp
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Din melding ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Det oppstod et problem ved å sende meldingen. Vennligst prøv igjen om noen minutter.