You are logged in as customer LOG OUT

Danielles suksesshistorie

Danielle hadde tidlig i 2015 nettopp flyttet til Storbritannia fra USA, og søkte hardt etter en ny jobb. Hun fant en stillingsannonse for en sivil tjenesteposisjon som krevde en prøve på nett. Men hun hadde problemer med å finne informasjon om hva testen innebar.

«Stillingsannonsen fortalte meg ikke alt jeg trengte å vite», husker Danielle. «Det er aldri så enkelt».
Så hun bestemte seg for å gjøre litt research på nettet. «Jeg undersøkte noen måter for å forberede seg og bestå, og jeg kom over JobTestPrep».

Ifølge Danielle var det avgjørende å finne JobTestPreps ressurser. Hun var i stand til å ta situasjonsvurderings-tester som «ga meg faktiske situasjoner basert på arbeidserfaring», forklarer hun.

«Forberedelsesmaterialet jeg fant på JobTestPrep var akkurat som det som var i prøven.»

Danielle gir spesielt JobTestPreps informative innhold og skreddersydde øvingstester æren for sin suksess.

«Bare det å kunne forstå hva testen krevde av meg, og hva jeg måtte gjøre for å bestå denne testen var essensielt», forklarer hun. «JobTestPreps øvingstester hjalp meg med å få jobben».

Danielle har siden jobbet i sin nåværende jobb i Storbritannia og stortrivdes. Og hun tror du kan oppnå samme suksess med JobTestPreps produkter du også.

«Jeg vil absolutt anbefale JobTestPrep», bemerker Danielle. «Jeg ville fortalt alle som skal ta lignende prøver om å henvende seg til dem».

 

Trenger du hjelp
lukk
Trenger du hjelp
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Din melding ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Det oppstod et problem ved å sende meldingen. Vennligst prøv igjen om noen minutter.