You are logged in as customer LOG OUT

Karens suksesshistorie

Karen jobbet som veterinær-sykepleier da hun bestemte seg for å gå tilbake til universitetet og ta et steg opp på karrierestigen ved å bli ambulansepersonell.

For å bli ambulansepersonell derimot, visste Karen at hun måtte bestå en rekke matematiske tester. Dessverre hadde matte aldri vært hennes sterke side.

«Matteferdighetene mine har alltid vært mangelvare», sier hun. «Jeg gjorde det alltid dårlig på matte på videregående, og administrasjonen ba meg til og med om å kutte faget».
Heldigvis oppdaget hun JobTestPreps numeriske resonneringstester, og kunne gå selvsikkert inn i intervjurunden.

«Spørsmålene som JobTestPrep forberedte meg med var av nøyaktig samme stil som de jeg så på intervjuet og i testprosessen», forklarer Karen. «Svarforklaringene var nyttige, jeg klarte å gå gjennom løsningene og løse oppgavene i mitt eget tempo».

Og bare etter noen få uker med øving på den numeriske resonneringstesten, så hun resultater.
«JobTestPrep hjalp meg med å få stillingen etter bare noen få uker. Jeg hadde to intervjuer og ble tilbudt begge stillingene».

Karen forteller at hun nå ikke bare er lykkelig ansatt som ambulansepersonell, men at hun også føler seg mye mer trygg på sine matteferdigheter.

«Matte er en viktig del av jobben min, og nå etter all puggingen jeg gjorde for prøven, føler jeg meg mye mer trygg på mine matteferdigheter. Som en som droppet ut av mattefaget på videregående, er jeg veldig fornøyd med det», legger hun til.

Karen anbefaler JobTestPrep på det varmeste, og forklarer at hun ville hatt «store problemer» med å beste sine numeriske tester uten øvingsmaterialet.

Trenger du hjelp
lukk
Trenger du hjelp
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Din melding ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Det oppstod et problem ved å sende meldingen. Vennligst prøv igjen om noen minutter.