You are logged in as customer LOG OUT

Sebastians suksesshistorie

Etter å nylig ha uteksaminert seg fra universitetet, ønsket Sebastian å putte universitetsgraden sin til nytte ved å søke på et Deloitte-uteksamineringsprogram. Hans google-søk etter øvingsmaterialer ga lite eller ingen hjelp. Det vil si, til han fant JobTestPrep ...

«En av nøkkel-forutsetningene for å få jobben i Deloitte, var å bestå tre prøver» forteller Sebastian. «Det var vanskelig å øve til disse testene, siden de ble produsert av SHL, som tilbyr svært lite forberedelse på nett. Det meste av forberedelsene var tilgjengelig i en hardback-bok, som ikke er til stor nytte, for når du tar den faktiske testen på en datamaskin er det et helt annet miljø og du presterer annerledes».

«Hva JobTestPrep gjorde», fortsetter han, «var å tillate meg å bruke mye tid på å øve, pugge og sørge for at jeg var fokusert slik at jeg forsto hva testprosessen ville være og hva jeg kunne forvente».
Sebastian legger spesielt frem JobTestPreps øvingstester av høy kvalitet som grunnlaget for sin suksess.

«For meg var muligheten til å gjennomgå hver test jeg tok, å forstå hvilke prosenter jeg var på, og det faktum at øvingspakken var ubegrenset, det beste med JobTestPreps materialer», forklarer han. «De tilbød det største spekteret av testspørsmål, og å kunne ta øvelsestestene igjen og igjen hjalp meg virkelig til å forberede meg».

Og Sebastian er ikke den eneste som har fått stor suksess etter å ha brukt våre forberedelsestjenester.

«Jeg har anbefalt dette produkter til alle mine venner som har søkt på uteksaminerings-stillinger, og alle dem har sikret seg supre stillinger».

JobTestPrep var i stand til å åpne dører og sørge for at Sebastian ble lagt merke til under søknadsprosessen, poengene hans stakk seg ut fra konkurrentene.

«Hvis jeg ikke hadde fått denne jobben i Deloitte, ville jeg ikke ha begynt å jobbe hos et av verdens beste profesjonelle servicefirmaer, og jeg ville ikke ha fått denne erfaringen på CVen til å ta med meg til fremtidige arbeidsgivere», bemerket Sebastian. «JobTestPreps øvingsmateriale er virkelig det som hjalp meg med å oppnå denne muligheten».

Trenger du hjelp
lukk
Trenger du hjelp
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Din melding ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Det oppstod et problem ved å sende meldingen. Vennligst prøv igjen om noen minutter.