Forbered deg på din kommende CEB SHL–lignende verbal resonneringstest - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Alt du behøver å vite om SHL verbale resonneringstester

Denne siden fremhever den mest oppdaterte informasjonen om CEBs SHL verbale resonneringstester, så vel som hvordan velge den riktige PrepPack™ til å forberede deg med. I tillegg inneholder den gratis råd og tips til å hjelpe deg med å bli klar for prøven din.

Hva er verbal resonnering?

Verbale resonneringstester er svært populære blant arbeidsgivere og evaluerings-selskaper, ettersom verbale ferdigheter er en viktig egenskap for nesten alle jobbtyper og nivåer. Arbeidsgivere ønsker å finne ut hvor godt og raskt en kandidat kan forstå, prosessere og analysere verbal informasjon.

Hva er SHL verbale tester?

Som en viktig spiller i evaluerings-industrien har CEB SHL en stor påvirkning på feltet innen verbal resonnerings-evaluering. Nesten alle kandidater som går gjennom en SHL-evaluering vil møte på en verbal test. SHL har spesielle PrepPack™ for hvert jobbnivå (f.eks. AMT for seniorledere, MGIB for mellomleder og TTB for teknisk ansatte), som alle inkluderer minst en verbal test. Det finnes mange ulike CEL SHL verbale tester. De kan allikevel oppsummeres i to typer, i henhold til ferdighetene som testes:

 • Verbal resonnering – Disse testene måler kandidatens evne til å forstå, analysere og tolke jobbrelaterte skrevne tekster. Hver test har et ulike vanskelighetsnivå og tekster relevant til jobbtypen.
 • Verbal bruk – Disse testene måler grunnleggende kunnskap om språket: vokabular, grammatikk og staving. Vanskelighetsnivået varierer i henhold til jobbnivå-kravene.

SHL verifiseringstest

SHL verifiseringstesten administreres vanligvis til nesten alle jobbnivåer. Den administreres på nett uovervåket, og verifiseres senere i en forkortet versjon på evalueringssenteret.

Denne verbale testen måler evnen til å analysere og tolke skriftlig informasjon. Den inkluderer et skrevet avsnitt som er fulgt av to skrevne påstander. Kandidaten må evaluere sannferdigheten til påstanden i henhold til avsnittet (sant / usant / vet ikke). Den uovervåkede testen inkluderer 30 spørsmål som må besvares i løpet av 17-19 minutter, avhengig av jobbnivået.

Benyttes til tidlig utsiling av kandidater, og de som ikke består dem får ikke en gang en sjanse hos evalueringssenteret. Men øvelse kan øke sjansene dine.

Andre typer verbale tester

 • Denne testen er rettet mot seniorledere. Tekstene består av komplekse rapporter og dokumenter. Kandidaten må besvare flervalg-spørsmål relatert til teksten.
 • Sant / Usant / Vet ikke – Denne testen er laget for mellomledere. Kandidaten må evaluere sannferdigheten i påstander i henhold til et gitt avsnitt.
 • Verbal forståelse – Denne testen er rettet mot driftspersonale. Kandidaten må besvare spørsmålene basert på en forståelse av skriftlig informasjon.
 • Verbal tilføying – Denne testen er designet for seniorledere. Spørsmålene presenterer setninger med 2-3 manglende ord, og 5 svaralternativer til å fullføre setningene.
 • Verbal bruk – Denne testen minner om verbal tilføyingstesten, og er tilpasset driftsnivå-krav.

Tips til hvordan du består SHL verbale resonneringstester

 • Research – Du bør samle all informasjonen du kan for å fokusere på relevante temaer. Først må du forsikre deg at dine tester administreres av CEB SHL. Deretter matcher du dine stillingskrav med de tilgjengelige testene nevnt over (drift eller mellomleder og seniorleder-stillinger).
 • Meld deg inn på JobTestPrep – Velg den egnede PrepPack™ øverst på denne siden.
 • Start øvingen – Øv deg på CEB SHL–lignende verbale resonneringstester så ofte du kan for å forbedre dine løsningsstrategier og responstider.
 • Øv deg på å lese – Prøv å les deg opp på relevant materiale så mye du kan under perioden før evalueringen. For eksempel, hvis du søker på en mellomlederstilling i regnskap, les artikler i finansaviser. Øv deg på å lese innen tidsrammer.
Testbedriftene og andre varemerker som er nevnt på denne siden, eies av deres respektive varemerkeeiere. Ingen av varemerkeeierne er tilknyttet JobTestPrep eller dette nettstedet. JobTestPrep tilbyr forberedelsesmateriale for arbeidspsykologiske tester. Alt forberedelsesmateriale leveres på engelsk.
Trenger du hjelp spørsmålstegn
minimere lukk
Trenger du hjelp spørsmålstegn
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Meldingen din ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen om noen minutter.