Forbered deg på SHL numeriske tester i ansettelsesperioden hos oss - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Hvordan forberede deg for CEBs SHL numeriske tester

CEB SHL er et populært evalueringsselskap blant arbeidsgivere i både store og små selskaper, fra globale regnskapsfirmaer til små bedrifter. Derfor er det svært sannsynlig at du vil møte på en CEB SHL numerisk test i en av dine kommende evalueringer.

Nøkkelen til å gjøre det godt i CEBs SHL numeriske tester er å vite hva du kan forvente, og øve på så mange relevante spørsmål som mulig (f.eks. øve på spørsmål som ligner i type, vanskelighetsgrad og tidsfrist som spørsmålene kandidater til ditt jobbnivå må besvare).

Denne siden gir deg JobTestPreps CEB SHL-lignende numeriske forberedelsespakker, lenker til gratis øvingsspørsmål og numeriske tips, og gir svar på noen av de vanligste spørsmålene rundt SHLs numeriske tester.

Typen tester og egnede forberedelsespakker

CEBS SHL talentmåling tilbyr mange ulike typer numeriske tester, som varierer i henhold til typen og nivået av jobb det gjelder. Ta en titt på den relevante kolonnen i tabellen nedenfor, og finn ut hvilken av våre forberedelsespakker som passer best for deg.

  • Direktører og seniorledere – Numerisk pakke - Senior MGMT
  • Ledere, profesjonelle og høyere stillinger – Numerisk pakke – Graduate/MGMT
  • Juniorledere og mellomledere – CRTB-pakke – Numerisk, verbal, logisk og mer
  • Informasjonsteknologi-ansatte – ITTS-pakke – Numerisk, verbal og mer
  • Salg, kundesenter og callsenter-ansatte - Numerical Pack – Teknisk, salg og drift
  • Administrative og tjenestepersonell – Numerisk pakke– Teknisk, salg og drift
  • Teknisk ansatte – Numerisk pakke – Teknisk, salg og drift

Tips til å løse numeriske resonneringsspørsmål finner du i JobTestPreps øvingspakker. Våre PrepPacks™ inkluderer ikke bare detaljerte forklaringer for hvert spørsmål, men også studieguider og videoopplæring som utdyper viktige konsepter og demonstrerer hvordan du løser ulike typer numeriske spørsmål.

Fakta om CEBs SHL numeriske tester

Hvor mange spørsmål er det i CEBs SHL numeriske tester?

Antallet spørsmål i CEBs SHL numeriske tester varierer ut ifra de ulike test-typene. Dette kan være alt fra 10 til 50 spørsmål.

Er CEB SHL numeriske resonneringstester tidsbegrensede?

CEBs SHL numeriske tester er tidsbegrensede, og ofte er det disse tidsfristene som gjør disse testene så vanskelige. Derfor er det i flere tilfeller ikke ventet at du besvarer alle spørsmålene innen den gitte tidsrammen.

Hvilket nivå er CEBs SHL numeriske tester?

CEBs SHL har en rekke ulike numeriske tester designet for ulike jobbnivåer. Dermed er vanskelighetsnivået på disse svært variert.

JobTestPrep tilbyr numeriske forberedelsespakker skreddersydd for ditt nivå: seniorledelse, mellomleder eller grunnivå (drift, salg og tekniske roller).

Vi tilbyr også spesifikke PrepPacks™ som dekker de ulike testtypene (numeriske, verbale og annet) tilpasset de spesifikke jobbnivåene / rollene: CRTB-pakken (for juniorledere og mellomledere), ITTS-pakken (for IT-roller), PTB-pakken (for administrative og tjenestepersonell), og TTB-pakken (for teknisk personell).

Hva er forskjellen mellom SHLs og CEBs numeriske tester?

Svaret er enkelt- det er ingen forskjell.CEB ervervet SHL i 2012, men beholdt SHL-merkevaren for flesteparten av deres tester. SHL forblir SHL og SHLs evaluering forblir den samme. For mer informasjon kan du lese innlegget om dette i vår blogg.

Hvor kan jeg få tak i SHL–lignende numeriske øvingsspørsmål med svar?

CEBs SHL oppfordrer kandidater til å forberede seg til prøvene, og tilbyr flere eksempelspørsmål og øvingstester på sine sider. Men denne øvingsresursen er ganske begrenset, og dekker ikke det brede spekteret av tester som faktisk tilbys av selskapet. I tillegg er ikke svarene og forklaringene til disse testene gitt. Du kan finne svar og detaljerte løsninger til SHLs eksempelspørsmål i vår blogg.

Når du øver til numeriske tester er det vanskelig å forbedre deg hvis du ikke vet hvor du gjorde feil og hvorfor. Av denne grunn har vi lagt mye arbeid i å sørge for at våre CEB SHL-lignende numeriske øvingstester inkluderer detaljerte svarforklaringer, så vel som studieguider og videoopplæring som tilbyr tips og triks som kan hjelpe deg med å lære nye løsningsmetoder.

Hvordan kan jeg øke min hastighet på CEBs SHL numeriske tester?

Det er fire ting du kan gjøre for å øke hastigheten din:

Mestre det grunnleggende–for at du er godt øvd i å utføre enkle matematiske oppgaver, så vel som beregninger som inkluderer brøk, desimaler, forhold, proposisjoner, prosent og valutakonvertering.

Lær hvordan du bruker en kalkulator – De fleste av CEBs SHLs tester tillater bruk av kalkulator. Lær hvordan du bruker en kalkulator effektivt, det kan spare deg verdifull tid og energi i løpet av prøven.

Skjerp estimeringsevnene dine –Bruk av estimering kan være nyttig når det ikke er tillatt med kalkulator, men også når det er tillatt. For å skjerpe estimeringsevnene dine, prøv å løse flere spørsmål uten å gjennomføre den fullstendige beregningen. Se i stedet etter snarveier og baser deg på estimeringer. Med tid vil bruken av disse teknikkene bli mer og mer naturlig.

Øv – Det høres kanskje ut som en klisje, men dess mer du øver, jo raskere blir du. Dette stemmer spesielt når det kommer til numeriske resonneringsspørsmål. Når du har øvd på nok spørsmål, vil du ofte ta deg selv i å gjøre spesifikke kalkuleringer automatisk.

Ta en titt på de gratis tipsene over for nyttige lenker til studiehjelp om vil la deg øke din hastighet.

Hvordan poengsettes CEBs SHL numeriske resonneringstester?

I de fleste tilfeller avgjøres poengene basert på antallet spørsmål du besvarer riktig. Dette nummeret sammenlignes med normalen blant en gruppe mennesker med lignende utdanning eller profesjonell bakgrunn for å gi deg din relative karakter. Les vår side om CEBs SHL testresultater for å enklere forstå hvordan disse testene poengsettes.

Hva er bestått-grensen for CEBS SHL numeriske tester?

En stor del av CEBs SHL numeriske tester inkluderer en bestått-grense. En bestått-grense er en fastsatt poengsum bestemt av arbeidsgiveren du må oppnå for å komme videre til neste nivå av rekrutteringsprosessen. Det er inne en fast bestått-grense for alle CEB SHL-testene. I stedet varierer det i henhold til kravene til hver arbeidsgiver.

Hva er gjennomsnitts-poengresultatet på CEBs SHL numeriske resonneringstester?

Det gjennomsnittlige resultatet varierer ut ifra typen numerisk test, det avhenger også av normalen for gruppen din poengresultat sammenlignes med.

Hva anses som gode resultater på en CEBs SHL numerisk test?

Det er vanskelig å gi et konkret svar på disse spørsmålene, da ulike arbeidsgivere setter ulike bestått-grenser og sammenligner poengene til sine kandidater opp mot ulike normalgrupper. Men det er trygt å si at karakter A eller B er bra.  

Testbedriftene og andre varemerker som er nevnt på denne siden, eies av deres respektive varemerkeeiere. Ingen av varemerkeeierne er tilknyttet JobTestPrep eller dette nettstedet. JobTestPrep tilbyr forberedelsesmateriale for arbeidspsykologiske tester. Alt forberedelsesmateriale leveres på engelsk.
Trenger du hjelp spørsmålstegn
minimere lukk
Trenger du hjelp spørsmålstegn
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Meldingen din ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen om noen minutter.