Øv deg på SHL induktive resonneringstester med oss - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

SHL induktive resonneringstester

I denne testen får du se en rekke figurer som består av streker, former, piler osv. Du må identifisere det underliggende mønsteret i den rekken og velge figuren blant svaralternativene som ville vært neste i rekken.

Denne typen spørsmål er svært utbredt i CEBs SHL induktive tester, men det er mulig (men ikke sannsynlig) å få andre typer spørsmål også. For eksempel kan du bli vist en matrise av former hvor en mangler, og du blir bedt om å identifisere den manglende formen blant svaralternativene.

Hvorfor er det så viktig å øve?

Som med andre logiske resonneringstester, har CEBs SHL induktive resonneringstest spørsmål som din skole eller arbeidserfaring kanskje ikke har forberedt deg på. Derfor synes mange at dette er en av de vanskeligste og mest skremmende testene levert av SHL.

Men det er ingen grunn til å la denne testen komme i veien for å få jobben du ønsker. Forberedelser i forkant kan hjelpe deg med å bli kjent med de logiske mønstrene som vanligvis benyttes i testen, og derfor gjøre det enklere for deg å gjenkjenne dem under den faktiske prøven og løse spørsmålene raskere. Kjennskap til testen kan også minke anspenthet og øke din selvsikkerhet, som igjen vil virke positivt på din prestasjon.

Hvordan kan vi hjelpe deg med å bli forberedt på prøven?

Hos JobTestPrep ønsker vi å tilby en komplett forberedelsesopplevelse til din prøve. Det er derfor vår CEB SHL-lignende induktive resonneringstest øvelsespakke inneholder både en omfattende mengde øvelsesmateriale, så vel som en instruksjonsvideo og opplæring.

Denne forberedelsespakken inneholder neste i rekken-øvingsspørsmål, lignende spørsmålene sett i SHLs induktive resonneringstester. Den inneholder også andre spørsmål-format, som kan hjelpe deg med å skjerpe dine abstrakte resonneringsevner ennå mer. Videoopplæringen som følger med PrepPack™ introduserer deg for ulike spørsmål-format, demonstrerer mønster ofte sett i neste i rekken-tester, og gir deg noen nyttig tips til å løse induktive resonneringsspørsmål.

Benytter du våre SHL induktive resonnering-øvingsressurser, lærer du om de vanligste logiske mønstrene som brukes i SHLs prøver, og kan øke din hastighet og forbedre din generelle prestasjon på den ekte prøven.

Testbedriftene og andre varemerker som er nevnt på denne siden, eies av deres respektive varemerkeeiere. Ingen av varemerkeeierne er tilknyttet JobTestPrep eller dette nettstedet. JobTestPrep tilbyr forberedelsesmateriale for arbeidspsykologiske tester. Alt forberedelsesmateriale leveres på engelsk.
Trenger du hjelp spørsmålstegn
minimere lukk
Trenger du hjelp spørsmålstegn
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Meldingen din ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen om noen minutter.