You are logged in as customer LOG OUT

Om JobTestPrep

JobTestPrep har jobbet med rekrutteringskonsulenter i årevis. Vi har hjulpet over 500 000 mennesker til å forberede seg til deres psykometriske tester. Siden denne delen av ansettelsesprosessen blir mer og mer vanlig, kan våre PrepPacks™ og relaterte tjenester på flere måter gi mer verdi til virksomheten din.


Fordeler ved å være partner med JobTestPrep

Vi kan gi deg tilgang på nett til vårt testsystem, slik at kandidatene kan forberede seg til testen. Dette sikrer at kandidatene aldri går inn i en evalueringsdag uforberedt, og er alltid blant de høyeste kandidatene ved hvert intervju. Du kan tilby våre tjenester med rabatt. Du kan tilby disse tjenestene som et tillegg til det du allerede tilbyr kundene dine. Du kan også bli en affiliate. Når en søker mottar en invitasjon til å ta en prøve for en stilling, kan du sende dem en lenke til den testen gjennom oss, og motta provisjon i prosessen.

Når søkeren forbereder seg tilstrekkelig, vil han eller hun score høyere på testen enn først forventet, og øke sjansene for at de får jobben, og du mottar en generøs provisjon.
Vi tilbyr deg rabattkoder, slik at du kan fortelle dine kandidater at de får rabatt på sin PrepPack™ som dine kunder.

Recruiter Advantages


Interessert? Ta kontakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

;
Finner du ikke det du lette etter?
?
Trenger du hjelp spørsmålstegn
minimere lukk
Trenger du hjelp spørsmålstegn
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Meldingen din ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen om noen minutter.