Forbered deg til Maersk Professional Learning Indicator (PLI)-testen - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Maersk søknadsskjema

Før ferdighetstesten må du fylle ut et enkelt søknadsskjema på nett, hvor du får mulighet til å laste opp din CV og søknadsbrev. Selv om det ikke er påkrevd, anbefaler vi sterkt at du laster opp et søknadsbrev som nevner nøkkelkompetansen til selskapet:

 • Konstant omsorg – Maersk forventer at kandidater holder seg oppdatert på nylige hendelser for å sikre at kunden alltid er fornøyd.
 • Ydmykhet – Maersk krever at kandidater innehar egenskapen til å lytte og lære fra andre.
 • Oppriktighet –Maersk forventer at du er helt oppriktig i alt du gjør
 • Våre ansatte – Maersk ønsker ansatte som skaper det rette miljøet for den beste arbeidsproduksjonen.
 • Vårt navn – Dette er oppsummeringen av alle Maersk sine verdier — lidenskapelig higen etter å bli bedre.

Maersk Professional Learning Indicator (PLI)-test

I Maersk PLI-testen får du 12 minutter til å svare en variert blanding av 50 spørsmål. Disse inkluderer:

 • Verbal resonnering –trekke logiske konklusjoner fra verbal informasjon
 • Numerisk resonnering – aritmetikk-spørsmål
 • Diagram-resonnering –tolke og benytte et sett regler fra visuell informasjon

Du trenger å jobbe raskt og nøyaktig på samme tid. Dette kan høres vanskelig ut, men med riktig øving kan du gjennomføre testen med hell.

Maersk Personlighetstest

Når du har gjennomført Maers PLI-testen må du ta Maersk predictive index (PI) personlighetstest. Denne testen har ingen tidsramme og hvert spørsmål bør besvares grundig. En gang i tiden mente man at det ikke var noe poeng i å øve til denne type tester. Men undersøkelser har vist at personlighetstester ikke skiller seg fra andre tester når det kommer til dette. Øving gjør mester.

Maersk telefonintervju

Det neste steget etter ferdighetstestene, er et 30 minutter langt telefonintervju. Det gjennomføres av et medlem av HR-teamet og er basert på dine personlige ferdigheter og egenskaper målt frem av testene. Noen av spørsmålene du kan vente deg under Maersk-telefonintervjuet er:

 • Hvilken type mennesker jobber du best med?
 • Hvordan hanskes du med å jobbe med venner, samtidig som du opprettholder en profesjonell fremgang?
 • Er du i stand til å jobbe uavhengig?

Du vil også få tilbakemelding på Maersk-testene du har tatt på nett. I løpet av telefonintervjuet må du vise ikke bare at du har de nødvendige ferdighetene, men også motivasjonen og ønsket om å lære og vokse. Etter å ha tatt øvingstestene kan du oppdage hvordan du forbereder deg best til disse intervjuene med våre intervjuforberedelses-tjenester.

Maersk andreintervju

Hvis du gjør det godt på det første intervjuet, blir du invitert til ett av Maersks kontorer for et nytt intervju. Dette blir gjennomført av en HR-leder og andre ledere som ønsker å bli kjent med deg. Dette er et mer ferdighetsbasert intervju med spørsmål rundt din søknads styrker og svakheter, så vel som ditt ferdighetsnivå. Dette intervjuet varer i minst en time.

Forbered deg på suksess

Maersks søknadsprosess er ganske kort, sammenlignet med mange andre energiselskaper. Prosessen tar mellom fire til seks uker å gjennomføre, selv om det i noen tilfeller kan ta lenge, avhengig av din lokasjon. Denne siden fokuserer spesielt på Maersks program for høyere stillinger, da de er de lengste og mest detaljerte av søknadsprosessene. Hvis du søker på en stilling med høyt erfaringsnivå, pass på å lese delen om intervjuene, ettersom dette vil være avgjørende for din søknad. Forbered deg på suksess med JobTestPreps resurser, og få stillingen du ønsker deg.

Testbedriftene og andre varemerker som er nevnt på denne siden, eies av deres respektive varemerkeeiere. Ingen av varemerkeeierne er tilknyttet JobTestPrep eller dette nettstedet. JobTestPrep tilbyr forberedelsesmateriell for arbeidspsykologiske tester. All forberedelsesmateriell leveres på engelsk.
Trenger du hjelp spørsmålstegn
minimere lukk
Trenger du hjelp spørsmålstegn
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Meldingen din ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen om noen minutter.