You are logged in as customer LOG OUT

HVORDAN VELGER JEG DEN RIKTIGE TESTFORBEREDELSEN?

Se prøve-invitasjonen fra arbeidsgiveren du har søkt jobb hos for å få navnet på leverandøren (f.eks. SHL, Kenexa, Cubiks), og for en liste over emner som vil være med i prøven, f.eks. numerisk resonnering, logisk resonnering eller skriveferdigheter.

Bruk søkefeltet øverst på JobTestPreps nettsider for å se om vi har en informasjonsside spesifikt for din arbeidsgiver eller testleverandør, som kan t deg til korrekt PrepPack. Kontroller at emnene i din prøveinvitasjon matcher de listede emnene i PrepPack-beskrivelsen.

Dersom du ikke vet navnet på prøveleverandøren eller emnene du vil bli testet i, vennligst klikk her for å få en personalisert PrepPack-anbefalelse fra en av våre ekspertkonsulenter.

HVORFOR BØR JEG FORBEREDE MEG?

Forbedre dine resultater - Øver du under tidspress med kalkuleringer og lærer deg løsningsstrategier, vil du gjøre det bedre på den ordentlige prøven. Gjenkjennelse vil minimere angst og øke selvsikkerheten din, slik at du holder deg rolig, trygg og på ditt beste på prøvedagen.

Arbeidsgivere forventer at du forbereder deg - De fleste arbeidsgivere i dag forventer at du forstår at «øving gjør mester», og at du går inn i prøvene godt forberedt. En kunde mottok følgende råd fra sin potensielle arbeidsgiver «Vurderingene brukes i utvelgelsesprosessen, så vær forberedt».

Slå konkurrentene - Husk at poengene du mottar på prøven sammenlignes med andre søkere, dine konkurrenter. Forberedelse kan gi deg en fordel over konkurrentene, og ta deg ett skritt nærmere jobbtilbudet.

HVORFOR BENYTTER SELSKAPER PSYKOMETRISKE PRØVER?

Selskaper benytter psykometriske prøver for å forbedre og redusere HR- og rekrutteringskostnaddene sine.

En annen årsak er for å forbedre kvaliteten på kandidater på sikt, og unngå utbytting av ansatte.
Bruk av psykometriske testprosedyrer kan hjelpe selskaper med å finne ferdighetene de er på jakt etter hos folk som er de rette for jobben og spare store beløp, og dermed øke profitten på sikt.

HVA ER EN PREPPACK, OG HVORDAN UTVIKLES DEN?

Unik og omfattende - PrepPacks™ er resultatet av omfattende research utført av våre psykologi- og rekrutteringseksperter, og inneholder originalt materiale basert på faktiske prøver, brukertilbakemeldinger og prøveinformasjon for å gi deg den mest omfattende og oppdaterte øvingsopplevelsen.

Skreddersydd til dine behov - Hver PrepPack™ fokuserer på spesifikke prøver og emner, som lar deg fokusere kun på relevant materiale for din prøve.

Simulerer din prøve - Vi prøver å simulere den faktiske prøven så godt det lar seg gjøre, uten at det går utover copyright-regelverk. Du kan kjøpe en PrepPack™ trygt, vel vitende om at våre prøver oppdateres på daglig basis i henhold til kunde-tilbakemeldinger og markedsundersøkelser, slik at du får det mest oppdaterte øvingsmaterialet tilgjengelig.

JEG FANT IKKE DEN RETTE TESTEN. HVA BØR JEG GJØRE?

Hvis du ikke har funnet en PrepPack for din kommende evaluering, klikk her for å motta en PrepPack-anbefaling fra en av våre eksperter. For å kunne hjelpe deg best mulig, ber vi deg videresende prøve-invitasjonen du mottok fra din potensielle arbeidsgiver til vårt kundestøtte-team, samt eventuelle eksempelspørsmål, studieguider og ytterligere materiale vedrørende din kommende evaluering.

 

Testselskapet og andre merker nevnt på denne siden eies av de respektive merkevare-eierne. Ingen av merkevare-eierne er tilknyttet JobTestPrep eller denne siden. JobTestPrep tilbyr øvingsmateriale til ferdighetstester. Alt forberedelsesmateriale er gitt på engelsk.

;
Trenger du hjelp spørsmålstegn
minimere lukk
Trenger du hjelp spørsmålstegn
Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snart kontakte deg.
Din melding ble sendt. Vi kontakter deg snart.
Det oppstod et problem ved å sende meldingen. Vennligst prøv igjen om noen minutter.